Yhteystiedot

Puh 0500 791 915

Vastaanotto kahdessa osoitteessa:

Topeliuksenkatu 31
sisäänkäynti Mikael Lybeckinkatu 6
katutaso
00250 Helsinki
Katso kartasta »

Pelastakaa Lapset ry
Koskelantie 38
00610 Helsinki
Katso kartasta »

taina.valitalo@gmail.com

Työnohjaus

kadetYksilö- tai ryhmätyönohjauksen tavoitteena on auttaa ihmistä henkilökohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti, niin että vaikutukset näkyvät sekä työssä että yksityiselämässä. Työnohjauksella on usein työn selkeämmän jäsentymisen ja helpottumisen kautta terapeuttista vaikutusta, mutta tämä ei ole työnohjauksen ensisijainen tavoite.

Työnohjauksen tavoitteena on vahvistaa työntekijän/ työryhmän edellytyksiä kohdata ongelmatilanteita ja vahvistaa kykyä ratkaista vuorovaikutukseen, vallanjakoon jne. liittyviä ongelmia keskenään siten, että ne eivät muodosta pitkäaikaisia esteitä työnteolle.

Työnohjaus voidaan järjestää jonkin rajatun ongelman ympärille. Tällaisessa tilanteessa se muistuttaa konsultaatiota. Joskus voi olla vaikeaa tai keinotekoistakin erottaa työnohjauksen ja konsultoinnin käsitteitä toisistaan.

Työnohjaus on työyhteisössä vallitsevien vuorovaikutussuhteiden tutkimista siltä osin kuin ne vaikuttavat työntekijän sekä organisaation perustehtävään. Työnohjaus voi muistuttaa terapiaa, koulutusta tai konsultaatiota, mutta se ei ole mitään niistä.

Yksilö sekä ryhmätyönohjaus

Yksilötyönohjaus 45 min/ 95 euroa

Ryhmätyönohjaus, koosta riippuen 95-120 min / n.200-350euroa